top of page

"Behandel de zieke, niet de ziekte"

Dr. Edward Bach

BACH BLOESEM REMEDIES

Wanneer kinderen lekker in hun vel zitten, kunnen ze de wereld met zelfvertrouwen en plezier tegemoet treden. Wanneer dat om wat voor reden dan ook, niet lukt, en ze gevoelens van frustratie, angst of bijvoorbeeld onzekerheid ervaren, kunnen ze dit uiten in gedrag als faalangst, verlegenheid of huil- of driftbuien. Het kan bij het opgroeien horen, maar soms blijven kinderen er in hangen en hoe fijn is het dan om ze te ondersteunen met een natuurlijk supplement.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van bloemen en planten die positief inwerken op negatieve gevoelens en emoties. Het brengt weer balans in lichaam en geest. Omdat kinderen met betrekking tot de remedies niet teveel nadenken of analyseren, reageren ze heel puur en merken zij zelf, of anders de omgeving wel, dat er iets veranderd in hun gedrag en/of emoties.

Het Bach systeem kent 38 remedies en bij elk van deze remedies hoort een fundamentele menselijke emotie waarin het weer balans brengt. Dit is in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog.

 

TARIEVEN

 

 

Flesje ter ondersteuning aan behandeling acupunctuur € 12,50

Los consult Bach Bloesem (30 min) incl flesje € 50,-

Herhaalrecept € 12,50

Telefonisch consult en versturen van het flesje is mogelijk.

bottom of page